Connect with us

Erhverv

Vær smart og vælg den rigtige papkasse

Published

on

Det handler om at finde den rigtig størrelse papkasse

En papkasse er ikke blot en papkasse. Den kan have mange former, størrelser og formål, og behøver ikke altid blot at blive brugt, når du skal flytte. Papkasser er særligt gode at anvende ved forsendelse, da du får et solidt materiale, som du sikkert og nemt kan sende dine genstande sikkert afsted i. Men når du skal vælge den rette papkasse til dit formål, handler det også om at være opmærksom og smart i dit valg af papkasse – særligt ved forsendelse, da du kan spare mange penge på fragten ved at være bevidst om størrelsen af papkasse. Det er nemlig unødvendigt at anvende en alt for papkasse, da det blot bliver mere omkostningsfuldt. Både for dig og for miljøet. Du kan spare penge, hvis du anvender den korrekte størrelse under forsendelsen, idet den vejer mindre og samtidig mindsker du også dit private forbrug af pap. Alt sammen til glæde og gavn for både dig og andre.

Papkasser efter dit behov

Alt efter hvad du skal bruge papkasser til, er mulighederne for papkasser forskellige. Alle papkasser sikrer genstandes sikkerhed under lange transporter og kan alle genanvendes til senere brug, hvis blot du sørger for at vælge den korrekte størrelse.

Men derudover er papkasser ret forskellige og du kan altid finde én, der matcher dine behov.
Du skal derfor gøre dig tanker om dine behov for papkassernes evne og funktion. Det kan eksempelvis være kassens mål og antallet,  eller om dine genstande er lette eller tunge, om papkasserne skal være solide eller bløde, om de skal sendes langt eller kort, om papkasserne skal genanvendes eller blot holde til en enkelt fragt. Her anbefaler jeg klart at sørge for genanvendelse af papkassen. Det er derfor ekstra vigtigt ikke at fylde en alt for lille kasse med for mange ting – dette øger risikoen for at skade papkassen og dens kvalitet og dermed ødelægge den til fremtidigt brug. På den måde sparer man også penge, idet man ikke behøver at købe nye til næste flytning eksempelvis. Her kan man nøjes med blot at supplere, hvis antallet pludselig ikke længere er nok. 

Et godt råd

Hvis man bor småt – og måske i en skråvægget lejlighed, hvor det dermed kan være svært at have skabe stående, kan Papkasser være en smart løsning til opbevaring. Jeg bruger eksempelvis papkasser til opbevaring af de ting, jeg ikke så ofte bruger. Det er alt lige fra julepynt til skitøj og sko. Mulighederne er mange. Det smarter er også, at når man engang skal flytte, er (nogle af) tingene på forhånd pakket. Så sparer man da det besvær! Et andet godt tip er, at hvis du har et kælderrum – eller en kælder – er papkasser en nem måde at opbevare ting i. Både fordi du kan skrive på kassen, hvad indholdet er, og dermed hurtigt kan finde den rette kasse, du søger – og så er papkasser ganske nemme at tilgå, og er de overfyldte, kan man blot lade dem stå åbne. Desuden er de også meget nemme at opbevare sammenfoldet, idet de blot kan stå i hjørnet af værelset, og hverken fylder eller tiltrækker sig den store opmærksomhed. Så er de klar til næste gang, man skal flytte. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trending

Copyright © idehobby.dk · Alle rettigheder reserveret