Connect with us

Livsstil

Køb alt til din kreative hobby online

Published

on

Har du en kreativ hobby, du nyder at bruge tid på derhjemme, kan du i hjemmets fred og ro også finde alt det, du skal bruge, og få leveret direkte til din dør. Det er især smart, hvis din yndlings fysiske hobbybutik holder lukket, og du derfor ikke har mulighed for at tage forbi og købe ind til dit næste store projekt. I stedet kan du køb alt til hobby hos garneriet.dk.

Det er en webshop til den kreative sjæl, og det er let for dig at overskue de mange produkter og muligheder og lade dig inspirere. Det smarte er, at du kan sammenligne priser, så du får det, du har brug for, til en billig pris.

Idéer til kreative hobbyer, du kan købe ind til online

Hos Garneriet.dk er der et bredt produktsortiment, hvor du har mulighed for at sammenligne priser. Hvis du er en kreativ sjæl, har du måske gang i flere projekter, og når først kreativiteten bliver slupper løs, er mulighederne uendelige. Du finder alt til både fritiden, hvor du hygger med kreative projekter, når du har fri, men du finder også alt det, du skal bruge, hvis du arbejder mere professionelt med hobbyartikler.

Hvis du mangler produkter, eller søger efter at udvide dit sortiment for at afprøve nye ting, kan du få alt inden for varekategorier som garn, strikkepinde, perler, pensler, symaskiner, staffelier og meget mere.

Måske du kan bruge de mange muligheder til generel inspiration, og måske det ligefrem kan inspirere dig til at starte en helt ny hobby eller give dig i kast med et helt nyt projekt.

Produkter til både vokse og børn

At være kreativ med hænderne er ikke kun for voksne eller børn. Der er noget for alle. Perler er især populære hos børn, da det også er med til at udvikle finmotorikken, og det er en måde at skabe på og være kreativ med farvesammensætning, motiver og figurer.

Hos voksne er det især garnartikler, der er populære, da der med garn kan skabes en masse forskelligt, der er til gavn for andre.

Fælles for alle slags kreative hobbyer er, at der er mulighed for at skabe, og at det kan være gode og meget personlige gaveidéer. Du kan sætte dit helt eget præg, eller skabe lige netop det, du ved, at nogen ønsker sig. Der er derfor flere ting, der kan blive tilfredsstillet, ved at kaste sig over et kreativt projekt.

Læs også Det er tid til at bruge dig selv på en ny måde om hobby hos rbmarketing.dk.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livsstil

Gode råd til dig der skal starte på studiet under corona

Published

on

Er du studerende på en videregående uddannelse? Så er du i samme båd som mange andre studerende: Livet og starten på studietiden er pludselig vendt op og ned pga. coronavirussen.

Virkeligheden er nu, at du f.eks. ikke kan gå til undervisning og være sammen med andre studerende. Landets universiteter har udskudt at vende tilbage til normal undervisning med fysisk tilstedeværelse indtil videre.

Det kan være en svær situation at starte på et nyt studie, når man ikke kan deltage i sociale aktiviteter, der kan ryste sammen og give en følelse af fællesskab for dig og dine nye medstuderende. 

Hvordan påvirker Coronaen studiestart 2020?

I august 2020 er tendensen, at smitteniveauet er stigende i forskellige landsdele. I den nye situation med COVID-19 er det anderledes at starte på sit studie.

På landets universiteter har coronavirussen forsat indvirkning. Du skal gå til mere fjernundervisning og have færre timer, hvor du er fysisk sammen med medstuderende og undervisere. Derfor er det en god ide at have de bedste programmer til virtuelle møder og undervisning Se mere her: speak.global

Gode råd til dig når du skal starte på studiet under corona

Da du kan se frem til mere fjernundervisning og et introforløb med mindre fysisk kontakt, er det vigtigt at du passer godt på dig selv og gør en indsats for at deltage i de arrangementer, der stadig afholdes i forbindelse med studiestart.

F.eks. skal du nok ikke på en hyttetur eller lignende, med overnatninger og risiko for smitte. Fester og alkohol kan også være tricky pga. smittefare, og universiteterne vil være forsigtige mht. at arrangere komsammen, der udløser smittespredning. Men du kan få socialt samvær og en god studiestart. Her er nogle gode råd til din studiestart fra Studenterrådgivningen:

Sørg for at have struktur på dit arbejde.

Skab en god balance i løbet af dagen og læg klare planer for, hvornår du skal deltage i virtuel undervisning, læse og have fri. Del gerne denne struktur med andre, f.eks. i et bofællesskab, hvor I er i samme smittekæde

Vær sammen med andre.

Det kan være over telefonen eller virtuelt. Du kan holde læsegruppe over video-møder. Fredagsøl kan drikkes i det fri, sammen med vennerne, mens der holdes afstand. Besøg din familie og sørg for at snakke om mulige bekymringer.

Prøv at undgå at bekymre dig.

Når du ikke skal afsted til undervisning, kan der opstå tanker, der kredser om bekymringer. Det er bedre at handle og være aktiv; Arbejd med dit studie, tag ud at træne, lav noget der gør dig glad. Bekymringstanker er blot tanker, der passerer igen. Og på et tidspunkt vil coronaen blot være historie og du vil være godt igang med dit studie. 

.

Continue Reading

Trending

Copyright © idehobby.dk · Alle rettigheder reserveret