Connect with us

Nyheder

Få boligrådgivning af en uddannet jurist

Published

on

Selvom det kan virke uoverskueligt når man går med planer om at købe en bolig og i forvejen går med en klump i halsen over at man gældsætter sig resten af livet og hvis det går galt, kan det have store konsekvenser. Men det er netop af disse årsager at man skal kontakte en boligadvokat med henblik på at få køberrådgivning.

Han vil med stor sandsynlighed tjene sin egen løn hjem og høj sandsynlighed spare dig for mange penge. Samtidig med at han sikre at du ikke gør en dårlig handel. En fugtig kælder med fugt, som ikke er blevet opdaget, kan blive en dyr ekstra udgift.

De vigtige forhandlinger

Når der skal købes en bolig, er det ikke kun sælger og ejendomsmægleren der skal forhandles med, som mange har fokus på. Banken er mindst lige så vigtigt. Her kan du med fordel overlade det til din advokat at forhandle med banken eller bankerne og finde dig den bedst mulige handel.

Får han forhandlet dine betingelser bare en smule til din fordel, kan det betyde mange hundrede kr. i løbet af løbets lånetid. Det kan også være at du nu har råd til at få lavet badeværelset eller køkkenet i stedet for at skulle vente en 5-10 år.

Mange glemmer eller også tror de ikke, at det er muligt at forhandle med en bank. Men det er ikke tilfældet. Et tilbud fra en bank er altid til forhandling på fuldstændig samme måde som hvis du køber en brugt bil. Husk du skal selvfølgelig have noget at handle med, men er du igang med at købe en ny bolig, så har du som udgangspunkt noget. Sidst men ikke mindst så står du ikke ringere end før du prøvede. Du er blot en erfaring rigere til næste gang.

Når du skal forhandle med sælger eller ejendomsmægleren, kan du igen med fordel tage din advokat med. Det bringer ikke alene balance ved forhandlingsbordet, men du har igen en dreven forhandler ved din side. Din advokat har læst de forskellige dokumenter igennem, der enten skal udløse en nedsat pris eller som skal nævnes i købsaftalen som et forbehold og som sikre, at du ikke på et senere tidspunkt skal betale for noget som er ødelagt og som ikke er blevet nævnt.

Forhandler du alene skal du huske at få skrevet et forbehold ind i købsaftalen der sikre, at handlen først er gyldig når din advokat har læst papirene igennem.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder

Brug kettlebells til alsidig træning

Published

on

En kettlebell kan være et fantastisk udstyr, hvis du formår at udnytte mulighederne rigtigt. Når du først ser en kettlebell, kan det umiddelbart virke begrænset, hvad du kan bruge den til, og det kan have en uinspireret effekt på dig. Du bør dog give kettlebells en chance, for der er en masse at hente, når først du har lært udstyret at kende og er blevet trygt ved det.

Du kan få en kettlebell i mange forskellige vægtstørrelser, så der er heldigvis rig mulighed for at finde den eller dem, der passer til dig og dit træningsniveau. Hvis du mangler idéer til, hvad du kan bruge udstyret til, kan du læse videre herunder:

Hvad får jeg ud af træning med en kettlebell?

Kettlebell kan bruges til mange forskellige øvelser, og derved har du mulighed for at ramme mange af kroppens muskelgrupper. Der er altså mulighed for at få utroligt alsidig træning med din kettlebell.

En kettlebell er egentlig en håndvægt med et håndtag. Det er det, der kan forvirre mange til en start. Det skaber dog en masse muligheder ved brug.

Når du træner med kettlebell, kan du opnå effektiv træning, hvor du kan nøjes med at træne omkring et kvarter dagligt, og så har du fortsat mulighed for at se løbende resultater.

Med en kettlebell har du mulighed for at opnå effektiv forbrænding, da vægten kombineret med øvelserne får pulset i vejret. Når du bruger en kettlebell, træner du også din balance, udholdenhed og koordination.

Bud på gode øvelser med en kettlebell

Med en kettlebell kan du lave svingøvelser, hvor du svinger med udstyret. Idéen med at svinge med en kettlebell er at udsætte dine muskler for hurtig og effektiv belastning, helt som når du anvender en træningsmaskine med vægte.

Du kan også bruge en kettlebell til at øge vægtbelastningen ved normale øvelser. Når du fx laver squats, lounges eller strækøvelser, kan du føje en kettlebell mellem dine hænder, og træningen er pludseligt langt mere hård.

Uanset øvelse, bør du lave kortere men intense sæt, hvor du gentager øvelserne efterfulgt af korte pauser mellem de forskellige øvelser. Husk igen, at det er muligt at se hurtige resultater ved blot et kvarters træning dagligt.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Når du skal vælge en vægtstørrelse, der passer til dig, skal du se på dit nuværende styrkeniveau og kropsform. Generelt anbefales det derfor kettlebell på mellem 12-16 kg til mænd og mellem 8-12 kg til kvinder. Hvis du er i tvivl, bør du starte med den letteste og arbejde dig op.

Continue Reading

Nyheder

Albe Emballage – find den rette løsning til dine behov på en klimavenlig måde.

Published

on

En emballage der tænker på miljøet 

Hos https://albeemballage.dk/ finder du et stort og bredt udvalg af emballage, der har øje for miljøet. For her vægtes miljøet højt og alt fra pakketape til kassefyld og emballage er skabt med omtanke på miljøet – og på den jord, vi alle sammen lever på. Dette bevidner en følelse af ansvarsbevidsthed og et ønske om at bidrage positivt til vores klima. 
Initiativer som disse kan ikke andet end at gøre mig meget glad – for lige netop sådanne projeket er i vores alles interesse.
Ved at købe din emballage her, bliver du også automatisk en aktiv del af at trække klimaet i en bedre – og mere rigtig – retning. Det er i hvert fald værd at foretrække og have øje for, når man indkøber sin emballage, hvorfor jeg også giver mine største anbefalinger til Albe Emballage – der udviser stor omhu for deres omverden. 

I øvrigt bevidner hjemmesidens indhold også, at der konstant tages yderligere miljøtiltag i brug – der er altså konstant udvikling også på den konto. Eksempelvis det miljøvenlige boblepapir. Det tager jeg altså hatten af for!

Et bredt sortiment

Ved at besøge hjemmesiden, blev jeg bekendt med det brede sortiment af forskellige typer og former for emballage, der udbydes. Der er derfor noget for et hvert behov. En af de spidskompetencer, der særligt tiltaler mig, er, at du her finder emballage, der er egnet til kontakt med fødevarer. Både hygiejne og miljø er også her en top-prioritet, men dette er et gennemgående tema hele vejen i gennem. 
Derudover skabes der også smart emballage til webshops – så det er bare med at gå på opdagelse på hjemmeside og se alle de bæredygtige emballage løsninger. 

Hurtig og nem levering

Bestiller du inden 14.00 afsendes varerene allerede samme dag, hvilket også betyder du ganske hurtigt modtager dine produkter. Det gør det langt nemmere at planlægge, idet man ikke er nødsaget til at bestille emballage til langt ud i fremtiden. De behov der akut opstår, bliver ligeledes nemme og hurtige at løse, så der er ingen grund til bekymring. Det er, hvad jeg kalder god stil.
I øvrigt hæfter jeg mig altid ved, når man opnår fri fragt ved at købe for X-antal kroner. Det gør sig også gældende i dette tilfælde – selvfølgelig. Hellere købe flere gode produkter man kan bruge til noget, end at bruge mange penge på fragt, ikke? Det er smart! Så er det i hvert fald nemt at få fyldt den virtuelle indkøbskøb – man kan med god samvittighed slå sig løs! 

Continue Reading

Erhverv

Vær smart og vælg den rigtige papkasse

Published

on

Det handler om at finde den rigtig størrelse papkasse

En papkasse er ikke blot en papkasse. Den kan have mange former, størrelser og formål, og behøver ikke altid blot at blive brugt, når du skal flytte. Papkasser er særligt gode at anvende ved forsendelse, da du får et solidt materiale, som du sikkert og nemt kan sende dine genstande sikkert afsted i. Men når du skal vælge den rette papkasse til dit formål, handler det også om at være opmærksom og smart i dit valg af papkasse – særligt ved forsendelse, da du kan spare mange penge på fragten ved at være bevidst om størrelsen af papkasse. Det er nemlig unødvendigt at anvende en alt for papkasse, da det blot bliver mere omkostningsfuldt. Både for dig og for miljøet. Du kan spare penge, hvis du anvender den korrekte størrelse under forsendelsen, idet den vejer mindre og samtidig mindsker du også dit private forbrug af pap. Alt sammen til glæde og gavn for både dig og andre.

Papkasser efter dit behov

Alt efter hvad du skal bruge papkasser til, er mulighederne for papkasser forskellige. Alle papkasser sikrer genstandes sikkerhed under lange transporter og kan alle genanvendes til senere brug, hvis blot du sørger for at vælge den korrekte størrelse.

Men derudover er papkasser ret forskellige og du kan altid finde én, der matcher dine behov.
Du skal derfor gøre dig tanker om dine behov for papkassernes evne og funktion. Det kan eksempelvis være kassens mål og antallet,  eller om dine genstande er lette eller tunge, om papkasserne skal være solide eller bløde, om de skal sendes langt eller kort, om papkasserne skal genanvendes eller blot holde til en enkelt fragt. Her anbefaler jeg klart at sørge for genanvendelse af papkassen. Det er derfor ekstra vigtigt ikke at fylde en alt for lille kasse med for mange ting – dette øger risikoen for at skade papkassen og dens kvalitet og dermed ødelægge den til fremtidigt brug. På den måde sparer man også penge, idet man ikke behøver at købe nye til næste flytning eksempelvis. Her kan man nøjes med blot at supplere, hvis antallet pludselig ikke længere er nok. 

Et godt råd

Hvis man bor småt – og måske i en skråvægget lejlighed, hvor det dermed kan være svært at have skabe stående, kan Papkasser være en smart løsning til opbevaring. Jeg bruger eksempelvis papkasser til opbevaring af de ting, jeg ikke så ofte bruger. Det er alt lige fra julepynt til skitøj og sko. Mulighederne er mange. Det smarter er også, at når man engang skal flytte, er (nogle af) tingene på forhånd pakket. Så sparer man da det besvær! Et andet godt tip er, at hvis du har et kælderrum – eller en kælder – er papkasser en nem måde at opbevare ting i. Både fordi du kan skrive på kassen, hvad indholdet er, og dermed hurtigt kan finde den rette kasse, du søger – og så er papkasser ganske nemme at tilgå, og er de overfyldte, kan man blot lade dem stå åbne. Desuden er de også meget nemme at opbevare sammenfoldet, idet de blot kan stå i hjørnet af værelset, og hverken fylder eller tiltrækker sig den store opmærksomhed. Så er de klar til næste gang, man skal flytte. 

Continue Reading

Trending

Copyright © idehobby.dk · Alle rettigheder reserveret